Coaching van jou en je paard is ook mogelijk!

  • Loop je bijvoorbeeld tegen de volgende problemen/vraagstukken aan:
  • Ik kan niet meer genieten van mijn paard, is er nog wel een klik?
  • Ik kom niet verder in de sport, wat gaat er mis?
  • Mijn paard is steeds geblesseerd, wat nu?
  • Ik durf niet meer op of bij mijn paard!
  • Mijn paard is gepensioneerd, wat nu?

Allemaal vragen waar je als paardeneigenaar mee kan zitten. Ik geef geen standaard lessen in dressuur, springen, mennen of western; er zijn genoeg mensen die daarin gespecialiseerd zijn. Wat doe ik dan wel? Ik kijk met name naar het grotere geheel. Hier horen wel degelijk lessen bij, maar mijn bedoeling is dat je hier zoveel mogelijk zelf mee aan de slag gaat middels zelfstudie. Je krijgt van mij een werkboek (bij afname van een coachingstraject van minimaal 10 coachingmomenten) dat jou helpt meer inzicht te krijgen in jullie gezamenlijke mogelijkheden.

Read more ...

Zorg

Voor particulieren en kleinschalige zorginstellingen c.q. zorginitiatieven ben ik als freelance begeleider in te huren voor begeleiding individueel of begeleiding groep.


Mensen met een zorgvraag of zorgbehoefte:

Ik ben beschikbaar als begeleider/coach om samen tot optimaal leven te komen. Ik kan eveneens vanuit mijn netwerk zorgen voor een vakkundig en betrokken zorgteam wat uitstekend samen werkt, zodat u daar zelf geen zorgen meer over heeft.


Palliatieve zorg:

Wanneer u geen idee heeft wat er mogelijk is op het gebied van palliatieve zorg, dan help ik u aan inzichten wat betreft de mogelijkheden om de juiste keuzes te maken in deze laatste levensfase. Laat stress wat betreft terminale zorg geen smet op de laatste periode met uw partner, ouder of kind werpen, daarvoor is deze periode te kostbaar. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 
Read more ...