Ondernemers en zorgverleners in de kleinschalige zorg:

Opstarten van kleinschalige zorgonderneming:

Middels een praktisch stappenplan om een eigen kleinschalig zorginitiatief op te helpen starten binnen de mogelijkheden die er zijn, waarbij kwaliteit van zorg en centraal staan van de cliënten centraal staat. Tevens kan ik jou of u begeleiden en coachen bij het planmatig werken met cliënten en bijspringen waar nodig.

Kwaliteitscirkel en cliëntgerichtheid:

Verder kan ik u begeleiden in het verbeteren van de kwaliteit van de zorg middels het organiseren en begeleiden van een kwaliteitscirkel. Een bondige, overzichtelijke, maar toch zeer efficiënte manier om met alle betrokkenen planmatig en methodisch toe te werken naar kwalitatief betere zorg en meer cliëntgerichtheid binnen uw kleinschalige zorg. Het is een overzichtelijke en duidelijke methode die zich richt op verbetering door een  proces te analyseren en uit te werken en zo te komen tot verdieping en oplossingen. Nieuwsgierig naar wat dit inhoudt? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan waarin ik de voordelen voor de cliënten en het team op een rijtje zet.

Snel en efficiënt inzetbare duizendpoot:

Ik ben tevens in te huren voor ziektevervanging (kortdurend), het bij houden van de zorgdossiers, het maken van een objectieve observatie, crisissituaties etc.

Coaching:

In deze maatschappij is het voor veel mensen lastig om zich gelukkig te voelen. Veel mensen hebben gebrek aan zelfvertrouwen, hebben het gevoel dat ze tegengewerkt worden en niet het maximale uit het leven halen. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust voor meer informatie.